Håndverkeriet i dag

Håndverkeriet ble etablert i 1987 som en ren maler- og byggtapetsererbedrift. I dag er vi et veletablert entreprenørselskap som er totalleverandør av alle tjenester som inngår i byggprosjekter. Våre kjerneområder er innenfor rehabilitering, oppussing og ombygging. Vi har 45 ansatte, det vil si anleggsledere/bas, tømrere, malere og gulvleggere. I tillegg har vi 50 faste innleide medarbeidere. Bedriftens oppdragsgivere er utelukkende profesjonelle eiendomsforvaltere og utbyggere.

Marked

Kjerneområdet vårt er totalentrepriser innenfor rehabilitering og oppussing. Våre kunder består hovedsakelig av faste oppdragsgivere, offentlige byggherrer innen kommunal og statlig sektor, profesjonelle eiendomsforvaltere og boligbyggelag.

Vår kompetanse

Håndverkeriet stiller store krav til seg selv, og våre samarbeidspartnere når det gjelder kvalitet. Vår styrke er en god administrasjon med velkvalifiserte ledere som gjennomfører varierte og sammensatte oppdrag etter kundenes ønske. I tillegg har vi dyktige og erfarne snekkere, tømrere og malere, samt gulvleggere og tapetserere. Vi har gode samarbeidspartnere innenfor fagfeltene elektro, rør, VVS, mur og flis.

Bærekraft

Vi i Håndverkeriet ønsker å imøtekomme kundenes visjoner og å påvirke miljøet i riktig retning. Vi skal ikke bruke opp naturens ressurser for kommende generasjoner. Vi er derfor bevisste på å anvende best mulige metoder med hensyn til energibruk.

Godkjenninger

Sentral godkjenning

Håndverkeriet AS har sentral godkjenning innen 12 godkjenningsområder.I følge Direktoratet for byggkvalitet, viser foretaket med sentral godkjenning at man har kompetanse, erfaring og systemer som er tilpasset bedriftens aktivitet i byggenæringen.  Foretaket skal vise at det driver seriøst og lovlydig, og at det har riktig kompetanse til å utføre oppdrag i byggesaker. Videre skal bedriften vise at den oppfyller de lovpålagte kravene til drift og har betalt skatter og avgifter.

Godkjenninger