Håndverkeriet ble etablert i 1987 og fremstår i dag som et veletablert entreprenørselskap som er totalleverandør av alle tjenester som inngår i byggprosjekter. Våre kjerneområder er innenfor rehabilitering, oppussing og ombygging. Vi har per i dag 35 egne ansatte, det vil si prosjektledere/bas, tømrere, malere og gulvleggere. I tillegg har vi et tilsvarende antall faste innleide arbeidere fra UE eller bemanningsbyrå. Bedriftens oppdragsgivere er utelukkende profesjonelle eiendomsforvaltere og utbyggere innenfor offentlig og privat sektor.

Grunnet økt prosjekttilgang i vårt primærmarked Stor-Oslo søker vi nå etter en erfaren og selvstendig prosjektleder som kan bidra til å realisere denne veksten.

Vi søker en prosjektleder som har erfaring med å lede prosjekter hvor man er totalentreprenør. Du trives med å ha ansvar for planlegging og fokus på prosjektering, logistikk og myndighetskrav. Du er god til å følge opp underentreprenører og leverandører. Du drives av å nå dine mål, har fokus på lønnsomhet og kvalitet i prosjektene, og sørger for å holde god fremdrift og god ressursplanlegging. Det er viktig for deg at prosjektene gjennomføres i henhold til krav om HMS og gjeldende lover og regler.

Vi er på jakt etter deg som er trives med å være ute på byggeplass, etablerer gode arbeidsrutiner og dokumenterer prosjektene dine. Du har høyere utdannelse og erfaring fra bransjen. Det er svært viktig for deg å sørge for at kunden er fornøyd og at du etterlever Håndverkeriet sitt verdigrunnlag.

Håndverkeriet er i en fase med stor pågang på prosjekter på Stor-Oslo. I Håndverkeriet vil du få muligheten til å være med på denne spennende reisen og til å påvirke din egen hverdag og rollen som prosjektleder. Vi tilbyr konkurransedyktig betingelser med intensivordninger. Håndverkeriet er en bedrift med gode utviklingsmuligheter og har et høyt faglig nivå. Du får varierte, utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø.

Hvis du føler at dette stemmer overens med dine ønsker og målsettinger og synes dette virker som en spennende stilling, er du kanskje akkurat den vi er på jakt etter!