I fjellbygda Dagali, som ligger 850 meter over havet, mellom Hallingdal og Numedal, har en koselig nybygd tømmerhytte fått unik plassbygd innredning. Hytta har fått senger, nattbord, innbygd badekar og et trivelig kjøkken .

Store åpne vinduer lar naturen bli en del av innredningen på kjøkkenet, hvor en kjøkkenøy har en sentral plass. Kjøkkenet er en samlingsplass, og vertskapet har god kontakt med familie og venner i rommet mens de tilbereder måltidene.

Det måltilpassede hyttekjøkkenet er i tidsriktig design og både skap og benkeskrog er i heltre. Kjøkkenet er skreddersydd for familiens behov.

Ofte kan innredning av soverom på hytter være en utfordring. De er ofte trange, skal romme så mange sengeplasser som mulig og i tillegg ha plass til oppbevaring. Derfor kreves det gjerne smarte løsninger. Det er flere faktorer som spiller inn når man skal tilrettelegge for mindre soverom, som for eksempel plassering av vindu kontra dør, og hvor sengen skal plasseres i forhold til disse to faktorene.

Her har sengen blitt rammet inn av garderobeskap, og sengen er satt på langs i rommet. På denne måten blir gulvplass frigjort og lagringsplass utvidet. Ved å beise skap og vegger i samme farge, skapes en fin helhet i rommet.

 

Kunde:

Privat

Sted:

Dagali

Tjeneste:

Interiør

Markedssegment:

Hytte

Ferdigstillelse:

2019

Beskrivelse:

Hytta har blant annet fått senger, nattbord, innbygd badekar og et trivelig kjøkken, all plassbygd innredning